Vi har testet Mobiscroll på vores udvikling af TJAEK

Under udviklingen af TJAEK har vi været på udkig efter gode UI-værktøjer, der kan hjælpe os til hurtigere og bedre udvikling af apps.

I den forbindelse har vi den seneste måned afprøvet Mobiscrolls samling af UI-komponenter. De fungerer både til .js, jQuery, Angular, Ionic og React og indeholder komponenter til en lang række brugersituationer.

Foreløbig har vi anvendt flere af kalenderfunktionerne. Konkret havde vi brug for og lettilgængelig måde at implementere timeregistrering. Den bedste UX-løsning fandt vi ville være brugen af 'data-hjul', så det er let for brugeren at angivele af start- og sluttidspunkt. Fremfor selv at skulle udvikle, teste og sikre tværgående browser-kompabilitet kunne vi stort set ud-af-boxen bruge Mobilscrolls kalender med 'dateWheel' og samtidig have sikkerhed for, at det ville virke på tværs af platforme og browser. Det sparede os for en del timer i udvikling.

Prisen er høj

I vores videre udvikling af TJAEK forventer vi at få gavn af en række af de øvrige komponenter, der er til rådighed - hvilket også er et MUST, hvis prisen for Mobiscroll skal retfærdiggøres. Den er alt for høj, hvis man kun har brug for enkelte eller få komponenter. En lavere pris for et lavere antal komponenter ville gøre det muligt for langt flere at anvende Mobiscrolls iøvrigt rigtigt gode komponenter.